Fekete karkötőbe tölthető belépőjegyek

Fekete karkötőbe tölthető belépőjegyek a Nagymegyeren elszállásolt vendégeknek

A belépőjegyek megvásárolhatók min. 2 napra max. 7 napra. 

Az aktivált belépők a fekete karkötőbe az első naptól számított 10 napon belül felhasználhatók, érvényességük az aktivált napok számára korlátozódik. A látogatóknak lehetőségük van kihagyni a látogatások közötti napot. Ahány napra kérik feltölteni a fekete karkötőt  annyi darab turistailleték megfizetéséről szóló bizonylatot ( KUPONT) kell leadni a pénztárnál.

 

.Jegyárusítás 19:00 óráig tart.

                                                         

ŐSZI AKCIÓS JEGYÁRAK - 2020.8.29-től 2020.10.31-ig.

 

 

KUPON 2 nap 3 nap 4 nap 5 nap 5+1 nap 6 nap 6+1 nap
Felnőttek és a fiatalok 15 éves kor felett - napi 2 belépéssel 26,00€ 38,00€ 49,00€ 61,00€ 61,00€ 71,50€ 71,50€
Felnőttek 62 éves kor  felett, Gyerekek 3 -tól 15 éves korig, Rokkantnyugdíjasok - napi 2 belépéssel 23,00€ 31,50€ 41,00€ 50,00€ 50,00€ 59,00€ 59,00€

 

Hasznost tudnivalók  fekete karkötő használatához :

Fekete karkötőbe tölthető jegyek* -csak ezen karkötőkbe tölthetők bérletek min. 2 max 7 napra napi 2 belépéssel. 

A fekete karkötőket  csak a szállásadóktól igényelhetik és az üdülés végén neki kell őket visszaadni! Ahány napra kérik feltölteni a fekete karkötőt  annyi darab turistailleték megfizetéséről szóló bizonylatot ( KUPONT) kell leadni a pénztárnál.
A fekete karkötőkbe nem tölthetők : családi csomagok, 2 órás ill. 4 órás belépőjegyek. 

 

Az éttermekben való fizetés chip karkötővel !

Instrukció a helyes használatra:

A pénztárnál a látogató érkezéskor a karkötőre  befizeti az előleget /min.5,00 EUR, max. 50,00 EUR/. Az előleget bankkártyával is meg lehet fizetni, de a ki nem merített  összeget az elszámoláskor ( a termálfürdőből való távozáskor)  készpénzben adjuk vissza.
A pénzösszeg befizetéséről  ajánljuk a számlát gondosan eltenni.
Az éttermekben a chip kártyás fizetést előretessék jelezni!!!
 

A fekete karkötők használóira a következő szabályok érvényesek:

A fekete karkötőn fennmaradó összeget  nem kell minden nap a fürdő elhagyásakor elszámoltatni a pénztárnál hanem  elég a rekreáció legutolsó napján.
Példa:  A 4 napra feltöltött fekete karkötőbe a befizetett előleget a vendég az utolsó napig felhasználhatja, csak az utolsó napon a fürdő elhagyása előtt igényli vissza a  pénztárnál a fennmaradó összeget.

Fontos figyelmeztetés!

A  látogató  saját maga felel a befizetett előleg elszámolásáért az utolsó napon, mert a beléptető rendszer nem figyelmezteti / a beléptető rendszer figyelmeztetés nélkül kiengedi a látogatót/. Az összes belépés felhasználása után az új belépések feltöltésénél a megmaradt előleg kinullázódik, és az előleg visszafizetése nem lehetséges!  Amennyiben újból szeretnék belépőjeggyel és előleggel feltölteni a fekete karkötőt, vigyázni kell arra, hogy az előző belépéseket merítsék ki, illetve az előleget rendezzék a pénztárban, mert ha új belépéseket töltenek rá , akkor a fekete karórán maradt belépés és az előleg is kitörlődik, és nincs lehetőségünk visszafizetni a belépést és az  előleget!!!