E-shop

A legkényelmesebb módja a jegyvásárlásnak

thermal corvius

 

Otthonuk kényelméből vásárolhatják meg a belépőjegyeket 

https://www.thermalcorvinus.shop/

Biztonságos online fizetés.
Várakozás nélküli fürdőbelépés.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Milyen terméket és szolgáltatást tudok az e-shopon keresztül megvenni és miért vásároljak az  e-shopon keresztül?
E-shopunkban belépőjegyeket vásárolhatnak utalvány formájában, melyek ideális ajándékként szolgálhatnak szeretteiknek, barátaiknak és ismerőseiknek.

 • Kell regisztrálnom ha vásárolni szeretnék?
  Nem az e-shopban történő vásárláskor nem kötelező a regisztrálás.

   
 • Hogy tudom megfizetni az ajándékutalványt a belépőjegyre?
   Fizetni a bankkártyával tud a GOPAY fizetési kapun keresztül.
 •  Lehetséges emailben megkapni a belépőjegyeket?
  Fizetéskor válassza az elektronikus voucher lehetőséget. A belépőjegyet a rendszer elküldi, amint a fizetendő pénzösszeget jóváírják a bankszámlánkra.
 • A megvásárlás időpontjától, meddig érvényesek a jegyek?
  Az érvényességi idő minden ajándékutalványon illetve  jegyen fel van tüntetve. Jelenlegi ajánlatunkban a termálfürdőbe a  jegyek 2020. június 30-ig érvényesek. A SZAUNAVILAÁGBA A BELÉPŐJEGYEK FEBRUÁR 8.-IG ÉRVÉNYESEK!
 • Miért nem tudok hétköznapra jegyeket vásárolni a nyári szezonban?
  A nyári  szezonban (2020. június 27.- től  2020. augusztus 30.-ig terjedő időszakban) egységes szezonárakat kínálunk, amelyek  munkanapokon és  hétvégeken is azonosak . A utószezonban augusztus 31.-től a belépőjegyek  külön megvásárolhatók munkanapokra, hétvégékre és ünnepnapokra.
 • A vásárlástól számítva mennyi időn belül tudok belépőjegyet aktiválni az utalványra.
  Az utalvány megvásárlása után 1 órával lehetséges belépőjegyet aktiválni.
 •  Az e-shopon keresztül vásárolt jegyek kombinálhatók  a Nagymegyeren elszállásolt vendégek birtokában lévő fekete karkőtőkkel illetve a szállásadoktól kapott KUPONOKKAL (KUPON = turistailleték  megfizetésésről szóló igazolás) ?
  Nem, az e-shopon keresztül vásárolt jegyek nem kombinálhatóak a  fekete csipkarkötőkkel és a KUPONOKKAL  (KUPON = turistailleték  megfizetésésről szólo igazolás).
 • Oda  tudom ajándékozni az utalványt?
  Az utalványokon nincs feltüntetve az ár és   tetszőleges szöveget lehet ráírni ,melyet az email postába fog megkapni.
 • Melyek a magasabb látogatottságú időszakok, ünnepnapok, főszezon?
  A magasabb látogatottságú  időszakok: január 1., 6.  / Húsvét - 2020.április 10.-től  április 13.-ig  /május 1., 8. / szeptember 1., 15., 28./  október 28.-30. /  november 17. / Karácsony december  25.
 •   Úgy döntöttem, hogy mégsem szeretném megtartani az utalványt a belépőjegyre mit kell tennem?
  A megrendelést a Szolgáltatási Szerződés megkötésétől számított hét munkanapon belül törölheti (azaz attól a naptól kezdve, amikor a megrendelést az eladó megerősítette)
 • Hogyan tudom az utalványt belépőjegyre váltani
  Az információs iroda mellett  a THERMAL CORVINUS belépőcsarnokában az  önkiszolgáló terminálnál várakozás nélkül tudja aktiválni belépőjegyre ( csipkarkötőre)   mobiltelefonon keresztül és nyomtatott formában az utalványokat.   Az önkiszolgáló terminálon kívül elsőbbségi kiszolgálással tudják minden pénztárban nyomtatott formában belépőjegyre váltani az utalványokat. Mobiltelefonról csak az 1.2.3.-as pénztárban.  
 •     Mit kell tennem ha reklamálni szeretnék?
  Panaszát kérjük  küldje el  e-mailban  az  info@thermalcorvinus.sk címre vagy írásban a postacímünkre. TERMÁL s.r.o. Promenádna ul. 3221/20 , Veľký Meder 932 01
 • A kérdések és a válaszok folyamatosan fel vannak töltve. Amennyiben nem talált választ kérdésére, kérjük írja meg nekünk a   info@thermalcorvinus.sk e-mail címre.